ویزای چین

چین

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین.

— اصل پاسپورت با حداقل 8 ماه اعتبار و دو صفحه خالی.

— دو قطعه عکس 6 در 4 با کیفیت خوب (زمینه عکس سفید، پیراهن رنگی و تیره، صاف و بدون زیورآلات و عینک، چهره کاملا مشخص).

— اصل تمکن مالی از بانک (حداقل 40 میلیون تومان).

— بلیط پرواز به چین به همراه بیمه مسافرتی (ارائه توسط شخص یا صدور توسط آژانس ناوبران).

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر خصوصا در مورد ویزاهای تجاری و دو بار ورود و شش ماهه و یک ساله با شماره 86755150 و 09126000757 تماس بگیرید.

قیمت
مدت زمان اخذ ویزا
انواع ویزا
105 دلار
عادی 5 تا ۷ روز کاری
توریستی
135 دلار
فوری 3 تا 5 روز کاری
۸۹ دلار
14 روز کاری
گروهی
250 دلار
30 روز کاری
تجاری یک بار ورود
450 دلار
30 روز کاری
تجاری دو بار ورود
190 دلار
7 تا 10 روز کاری
توریستی دو بار ورود
690 دلار
30 روز کاری
تجاری شش ماهه
790 دلار
30 روز کاری
تجاری یک ساله
بستن منو